Aten 15-18 september 2021

 


Kombinera årets semester med en kurs i
 hur man driver en framgångsrik klinik.
Aten den 15-18 september 2021.


Det här är kursen för dig som vill vara den vårdgivare som både patienter och läkare talar med respekt om. Det är också kursen för dig som vill komma igång efter coronan eller driva en hållbar klinik utan att behöva tänka på politikers ibland nyckfulla beslut.

Kurs i Patienthantering och Klinikhantering
- helt oberoende av vilken teknik Du använder.

Sea View Hotel, Glyfada, Aten, Grekland

den 15-18 september 2021. Samtliga 4 dagar kl 9-13. Eftermiddagarna njuter du med familjen.

Del 1 den 15-16 sept. är för dig som vill starta upp en klinik eller ha specifik hjälp att ta fram ett eget koncept för att utveckla er klinik. Då finns Michael Stroh även tillgänglig på eftermiddagarna för att diskutera specifika frågor för enskilda eller i mindre grupper.
Del 2 den 17-18 september är det grundläggande klinik och patienthantering passande alla kiropraktorer och receptionister på kliniker som vill växa eller fortsatt ligga på topp. Under del 2 kommer hela personalen på Kiropraktorkliniken i Helsingborg att närvara.

Vi kommer att gå igenom alla grundläggande delar av hur man skapar och upprätthåller en framgångsrik klinik. Om du känner att du och din klinik har mer att ge är detta kursen för dig.
Att driva en framgångsrik klinik kräver lite mer av kunskap, seriositet och arbete men ger tillbaks så mycket mer.
 
Michael Stroh driver Kiropraktorkliniken i Helsingborg som årligen har dryga 27000 patientbesök. Han är van föredraghållare och van att hantera alla aspekter av en klinik, oavsett vilken teknik som tillämpas på kliniken.
 
Kursavgift två dagar 3900 kr (3120.- ex moms).
Kursavgift fyra dagar 5900 kr (4720.- ex moms)
   Anmälan till: hemma@halsopartner.se
Inbetalning på bg 5835-2998 (OBS - ingen betalning i nuläget. Vi skickar en faktura några veckor innan kursen så att vi säkert vet att den blir av. Som det ser ut för närvarande kommer du att behöva ett negativt PCR-test för att komma in i landet)
 
I denna kurs går vi igenom hur man ta hand om en patient från det att de kommer fösta gången tills dess att ni beslutar att avsluta relationen, allt med tanke på att patienten skall få så bra vård som möjligt, att vid behov återkomma till just dig och dessutom ta med sig sin familj och sina vänner. Kiropraktikens roll i friskvården upptar också en stor del.
Vi går också igenom hur man mest ekonomiskt hanterar en klinik, olika marknadsföringsstrategier och personalfrågor.
Vi täcker också alla aspekter av receptionisternas arbete och hur dessa skall kunna förmedla kiropraktiken grundtanke.
Reguljärt flyger du lättast med Aegean Air eller SAS.
Sea View Hotel, (Xanathou Str., Glyfada, Attiki) eller något hotell i närheten bokas enklast genom Hotels.com. De flesta hotell har transfer till flygplatsen som ligger i närheten.
Meddela gärna om du vill vara med på maillistan med uppdateringar om kursen.
hemma@halsopartner.se

,