Kiropraktorerna

På Kiropraktorkliniken träffar du enbart kiropraktorer med en gedigen universitets- eller högskoleutbildning. Vi arbetar gemensamt i ett team så att du har möjligheten att välja om du vill komma till en specifik kiropraktor eller komma in så fort som möjligt.
Vi på kiropraktorkliniken har specialiserat oss på att ta hand om de människor som inte fått någon förbättring hos andra läkare, sjukgymnaster eller kiropraktorer även om vi också tar hand om dig med akuta besvär.
Hos oss är det alltid du som patient som står i centrum.Michael Stroh

Yrkesexamen som kiropraktor från Palmer College of Chiropractic i USA, 1983. Tidigare även kandidatexamen i biokemi från Köpenhamns Universitet. Har arbetat som kiropraktor i Helsingborg sedan 1984. Censor vid medicinska fakulteten vid Universitetet i Odense, Danmark samt University of Portsmouth i England. Tidigare ledamot av Socialdepartementets alternativmedicinkommitté samt i Socialstyrelses kommitté för utarbetande av föreskrifter för kiropraktorer. Under 12 år styrelsemedlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, varav 6 år som ordförande. Delförfattare till SBU's rapport om "Ont i ryggen" och översättare av "Boken om Kiropraktik".

Hanne Rönn

Yrkesexamen som kiropraktor från Syddansk Universitet i Odense, 2011. Har sedan dess arbetat som kiropraktor hos Kiropraktorerne i Kgs. Lyngby i Danmark, hos Lomma Kiropraktorklinik & Hälsa samt på ChiropraktikAkuten i Limhamn.Hanne har ett specialintresse för kroniska problemställningar, andningssvårigheter samt de besvär som kan uppstå hos barn.

Marius Toftdahl

Yrkesexamen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm. Han har sedan dess arbetat som kiropraktor i Kristianstad och Hässleholm. Sedan 2020 arbetar han här på Kiropraktorkliniken.

Marius har ett specialintresse inom kroniska besvär från ryggen.Martin Hansson

Yrkesexamen som kiropraktor från Syddansk Universitet i Odense, 2006. Har sedan dess arbetat som kiropraktor i Hesingborg.
Mellan 2006 och 2011 arbetade Martin även för Region Skåne som kiropraktor på Ryggteamet på Ängelholms Sjukhus. Efter att avdelningen på Ängelholms Sjukhus privatiserades var Martin med och startade motsvarande enhet på ortopedavdelningen på Hallands sjukhus i Halmstad.

Andreas Paulander

Yrkesexamen som kiropraktor från Anglo European College of Chiropractic i England, 2010. Har sedan dess arbetat som kiropraktor i Helsingborg. Under 2010 även verksam på Ryggteamet på Ängelholms lasarett.  Andreas har ett specialintresse för huvudvärk och yrsel, samt idrottsutövare.


Anna Degerfalk

Yrkesexamen som kiropraktor från Syddansk Universitet i Odense, 2012. Har sedan dess arbetat som kiropraktor i Lund, Höganäs och Helsingborg.
Anna har ett specialintresse för gravida patienter.