Rhodos 9-12 september 2020

 


Kombinera årets semester med en kurs i
 hur man driver en framgångsrik klinik.
Rhodos de 9-12 september 2020


Det här är kursen för dig som vill vara den vårdgivare som både patienter och läkare talar med respekt om. Det är också kursen för dig som vill driva en hållbar klinik utan att behöva tänka på politikers ibland nyckfulla beslut.

Kurs i Patienthantering och Klinikhantering
- helt oberoende av vilken teknik Du använder.

Hotel Dionysos, Ixia, Rhodos

den 9-12 september 2020. Samtliga 4 dagar kl 9-13. Eftermiddagarna njuter du med familjen. Michael Stroh kommer att vara tillgänglig alla eftermiddagar för att diskutera specifika frågor för enskilda eller i mindre grupper.
Del 1 den 9-10 sept. är för dig som vill starta upp en klinik eller ha specifik hjälp att ta fram ett eget koncept för att utveckla er klinik.

Del 2 den 11-12 september grundläggande klinik och patienthantering passande alla kiropraktorer och receptionister på kliniker som vill växa eller fortsatt ligga på topp. Under del 2 kommer hela personalen på Kiropraktorkliniken i Helsingborg att närvara.

Vi kommer att gå igenom alla grundläggande delar av hur man skapar och upprätthåller en framgångsrik klinik. Om Du känner att Du och Din klinik har mer att ge är detta kursen för Dig.
Att driva en framgångsrik klinik kräver lite mer av kunskap, seriositet och arbete men ger tillbaks så mycket mer.
 
Michael Stroh driver Kiropraktorkliniken i Helsingborg som årligen har dryga 27000 patientbesök. Han är van föredraghållare och van att hantera alla aspekter av en klinik, oavsett vilken teknik som tillämpas på kliniken.
 
Kursavgift två dagar 3900 kr (3120.- ex moms).
Kursavgift fyra dagar 5900 kr (4720.- ex moms)
   Anmälan till: hemma@halsopartner.se
Inbetalning på bg 5835-2998 (OBS - ingen betalning i nuläget. Jag skickar en faktura några veckor innan kursen så att vi säkert vet att den blir av)
 
I denna kurs går vi igenom hur man ta hand om en patient från det att de kommer fösta gången tills dess att ni beslutar att avsluta relationen, allt med tanke på att patienten skall få så bra vård som möjligt, att vid behov återkomma till just Dig och dessutom ta med sig sin familj och sina vänner. Kiropraktikens roll i friskvården upptar också en stor del.
Vi går också igenom hur man mest ekonomiskt hanterar en klinik, olika marknadsföringsstrategier och personalfrågor.
Vi täcker också alla aspekter av receptionisternas arbete och hur dessa skall kunna förmedla kiropraktiken grundtanke.
För dig som tänkte kombinera kursen med semester rekommenderas Apollo.se som har bra familjepriser på detta hotell.
Reguljärt kan du flyga med Aegean air. SAS kommer att börja flyga direkt till Rhodos men har ännu släppt datumen. Hotel Dionysos bokas enklast genom Hotels.com
Vänta med att boka hotell och resa tills alla restriktioner är över.