Coronavirus

Sverige börjar öppna upp igen.

Även om Sverige och omvärlden börjar att öppna upp ska man fortsatt vara uppmärksam på avstånd och precis som tidigare hålla en god handhygien. Smittspridningen fortsätter även nu och det är inte läga att slappna av helt.

Kiropraktorkliniken fortsätter att hålla öppet som vanligt tills vidare. Ändringar kan fortfarande komma snabbt och vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar.

Samtliga anställda på Kiropraktorkliniken har genomgått och klarat Socialstyrelsens e-utbildning om covid-19 för att hindra smittspridning och skydda personal som arbetar inom svensk hälso- och sjukvård.
Vi som arbetar på kliniken är fullt friska men skulle någon av oss uppvisa symptom kommer vederbörande hålla sig hemma under sjukdomsförloppet och minst 2 dygn efter fullt tillfrisknande.

Utöver vår vanliga noggrannhet har vi förstärkt våra städrutiner så att alla kontaktytor rengörs med sprit flera gånger dagligen. Behandlingsbänkar och vi själva naturligtvis efter var patient.
Vi ber också dig som patient att vara noga med såväl handhygien som allmän hygien.

Äldre patienter och patienter i riskgrupperna ber vi stanna hemma om det inte rör sig om akut vård. För samtidigt som vi är mycket måna om allas hälsa inser vi också att vi måste avlasta den ordinarie sjukvården så mycket som det bara går. Sjukhuset och vårdcentralerna måste få använda sina resurser där de gör mest nytta. För att klara av detta samhällsuppdrag har vi utökat möjligheten att ta emot nya patienter samtidigt som vi försöker hålla våra patienter borta från väntrum och andra gemensamma ytor.

Vi finns här för att du ska kunna må så bra det bara går utan att på något sätt riskera din hälsa i övrigt.

För mer och utförlig information, se folkhälsomyndighetens hemsida.
Ring eller maila oss gärna om du har egna frågor.
Det vi på Kiropraktorkliniken kan göra är att avlasta sjukvården så mycket som möjligt så att man där kan koncentrera sig på behandlingen av de coronasjuka.

Uppdaterad 200616